Комунальний заклад Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж" - заклад фахової передвищої освіти, що здійснює підготовку близько 600 майбутніх медичних фахівців за спеціалізаціями «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа», «Лабораторна діагностика», «Стоматологія ортопедична» та забезпечує післядипломну освіту для спеціалістів закладів охорони здоров’я Сумської області. Сумський фаховий медичний коледж як базовий координує роботу чотирьох медичних закладів фахової передвищої освіти Сумської області

Css Template Preview

Останні новини

Архів сайту

Ми у соціальних мережах



обласний методичний семінар

Переглядів: 1703   Дата: 16-02-2017, 15:14

Згідно з планом роботи Сумського базового медичного коледжу на 2016-2017 н.р. та плану засідань Обласних методичних об’єднань ВМНЗ І-ІІ р.а. Сумської області вперше обласний методичний семінар було проведено в режимі телеконференції.

Першопрохідцем on-line проведення такого зібрання випало бути Лебединському медичному училищу ім. проф. М.І. Сітенка, що обрав темою семінару-конференції «Інноваційні підходи до організації роботи з обдарованими студентами».

обласний методичний семінар

 

Під час засідання виступили представники з доповідями:

 

• Директор училища Удодік О.Д. «Теорія множинного інтелекту Гарднера».

• Заступник директора з навчальної роботи Смолова Ж.В. «Система роботи з обдарованими студентами у Лебединському медичному училищі імені проф М.І.Сітенка».

• Методист училища Волошина Н.І. «Інноваційні підходи до організації науково-дослідницької, проектної роботи студентів».

• Заступник директора з виховної роботи Пухно С.М. «Всебічний, гармонійний розвиток особистості засобами фізичного та культурно-мистецького виховання».

обласний методичний семінар

 

Учасники семінару високо оцінили досягнення Лебединського медучилища щодо роботи з обдарованою молоддю. А у заключному слові директора Сумського базового медичного коледжу Кононова О.В. було визнано як найоптимальніше та таке, що заслуговує на подальше використання, проведення обласних методичних семінарів ВМНЗ І-ІІ р.а. Сумської області саме в режимі on-line та можливе розширення на майбутнє аудиторії учасників за межі Сумської області та України.

 

 

Текст – Пономаренко Т.О.

 

Повернутися
[related-news][/related-news]