Сумський медичний коледж — вищий навчальний заклад I-II рівня акредитації, який здійснює підготовку близько 700 медичних фахівців за спеціалізаціями: лікувальна справа, акушерська справа, лабораторна діагностика, стоматологія ортопедична, сестринська справа, та забезпечує післядипломну освіту для лікувально-профілактичних закладів Сумської області. Сумський медичний коледж як базовий навчальний заклад координує роботу чотирьох медичних училищ Сумської області в різних напрямках навчальної-виховної діяльності.

Css Template Preview

Опитування

На яку спеціальність Ви плануєте вступати до коледжу у 2016 році?
Meдсестринство
Технологiя медичноi дiагностики та лiкування
Стоматологія

 

Останні новини

п»ї
ПРОФЕСІЙНЕ ВИХОВАННЯ!

ПРОФЕСІЙНЕ  ВИХОВАННЯ

 

СВЯТО  ВРУЧЕННЯ  ДИПЛОМІВ

 

29 червня 2018 року

у Сумському медичному коледжі

відбувся 140-й випуск

кваліфікованих молодших

медичних спеціалістів.

п»ї
МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО!

МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО

 

Проект партнерства та співробітництва в сфері подальшого навчання та роботи в Польщі

п»ї
До уваги вступників!!

 

До уваги вступників!

 

Пропонуємо Вам ознайомитись з оновленою інформацією щодо вступної кампанії 2018 р., яка розміщена на нашому сайті (вкладка «Прийом на навчання» розділ «До уваги вступників»).

Телефони для довідок: (0543) 663-614 та 050 035 50 60

Фахівець з профорієнтації випускників

Вікторія Володимирівна Подольська

Корисні посилання

    МОН

Ми у соціальних мережах



Майстер-клас, з приготуванню дерунів

Переглядів: 415   Дата: 15-03-2017, 14:43

Майстер-клас,  з приготуванню дерунів

 

 

15 березня 2017 року у гуртожитку Сумського медичного коледжу відбувся виховний захід - «Майстер-клас,  з приготуванню дерунів». 

 

 

Його провела методист післядипломної освіти Вовк Л.М. Були запрошені викладачі та студенти коледжу. Захід пройшов в дружній обстановці. Любов Миколаївна розповідала багато цікавинок та хитрощів у приготуванні української національної страви - дерунів.

 

 

Студенти уважно спостерігали, намагаючись запам’ятовувати  процес приготування. Згодом приміщення гуртожитку наповнилися неперевершеним аромат, це свідчило про те, що деруни готові. Кожен із присутніх мав змогу поласувати дерунами та порівняти різні рецепти. Усім студентам дуже сподобалося.

Вони запросили інших викладачів проводити майстер-класи з приготування різних страв частіше.

Повернутися