Комунальний заклад Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж" - заклад фахової передвищої освіти, що здійснює підготовку близько 600 майбутніх медичних фахівців за спеціалізаціями «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа», «Лабораторна діагностика», «Стоматологія ортопедична» та забезпечує післядипломну освіту для спеціалістів закладів охорони здоров’я Сумської області. Сумський фаховий медичний коледж як базовий координує роботу чотирьох медичних закладів фахової передвищої освіти Сумської області

Css Template Preview

Останні новини

Архів сайту

Ми у соціальних мережах



Відеоконференція щодо проведення навчання на період карантину

Переглядів: 849   Дата: 11-09-2020, 12:37

10 вересня 2020 року на базі Сумського медичного коледжу відбулась відеоконференція з безпосередніми керівниками циклів відділення післядипломної освіти молодших медичних та фармацевтичних спеціалістів із використанням платформи Zoom щодо організації та проведення навчання слухачів циклів у ІІ півріччі на період карантину.

Таке спілкування стало наразі необхідністю дотримання  статті 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та протиепідемічного благополуччя  населення», на виконання постанови МОЗ №50 від 22.08.2020 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби (COVID-19) та листа Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області від 03.09.2020 №8236-04/20.

До присутніх звернувся директор коледжу Кононов О.В., який, в цілому, проаналізував стан вступної кампанії 2020-2021 н.р. та порядок працевлаштування  випускників коледжу.

Завідувач відділення післядипломної освіти молодших медичних та фармацевтичних спеціалістів Приходько Л.В. детально зупинилась на порядку проведення післядипломної підготовки у період карантину, передбаченому у Положенні про тимчасове заочне та дистанційне навчання слухачів відділення післядипломної освіти молодших медичних та фармацевтичних спеціалістів.

 

 

Завідувач відділення            

Любов ПРИХОДЬКО

 

Відеоконференція  щодо проведення навчання на період карантину

 

Відеоконференція  щодо проведення навчання на період карантину

 

 

Повернутися
[related-news][/related-news]