Комунальний заклад Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж" - заклад фахової передвищої освіти, що здійснює підготовку близько 600 майбутніх медичних фахівців за спеціалізаціями «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа», «Лабораторна діагностика», «Стоматологія ортопедична» та забезпечує післядипломну освіту для спеціалістів закладів охорони здоров’я Сумської області. Сумський фаховий медичний коледж як базовий координує роботу чотирьох медичних закладів фахової передвищої освіти Сумської області

Css Template Preview

Останні новини

Архів сайту

Ми у соціальних мережах



ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

Переглядів: 242   Дата: 30-08-2023, 12:30

Сьогодні, 30 серпня, у КЗ СОР «Сумський фаховий медичний коледж» відбулась в онлайн форматі урочиста посвята першокурсників у студенти та зустріч з адміністрацією. У передостанній день літа студентську родину поповнило 175 нових студентів.

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

З важливим днем у житті молодь привітав в.о. директора КЗ СОР «Сумський фаховий медичний коледж» заслужений працівник освіти України Олександр КОНОНОВ.

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

 Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять випускників коледжу, які загинули, захищаючи незалежну Україну.

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

 

 

Першокурсники проголосили Клятву студента - присвятити своє життя благородній справі боротьби за здоров’я людини, берегти та примножувати кращі традиції Сумського фахового медичного коледжу, бути гідними почесного звання студента-медика та урочисто вдягли білі халати - символ чистоти, добра, гуманності та відповідальності медичного працівника.

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

 

Привітав нових студентів Нагорний Артем, випускник 2022 року, спеціалізація «Лікувальна справа», зараз студент Сумського медичного інституту.

 

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

 

 

Дорогі першокурсники, щиро вітаємо вас посвятою у студенти. З цієї дати для кожного з вас розпочався відлік днів, місяців, років для здійснення мрії – стати медичною сестрою, кваліфікованим фельдшером, лаборантом, зубним техніком, досягти успіху і стати багатогранною особистістю.

Сподіваємося, що коледж стане для вас не лише навчальним закладом. Він стане для вас домівкою, де ви навчитесь самостійності, пройдете перші сходинки свого становлення.

Ми пишаємось вашим вибором-стати медиком! Упевнені, що всі, хто став студентом Сумського фахового медичного коледжу, не помилилися при виборі навчального закладу, в якому здобуватимуть медичну освіту. З вами вітчизняна медицина отримає гідне поповнення.

Здобувайте професійні компетентності, досягайте вершин, відроджуйте Україну! Бажаємо всім успішного навчання та мирного неба над головою!

ПОСВЯТА У СТУДЕНТИ

 

 

 

Повернутися
[related-news][/related-news]