Комунальний заклад Сумської обласної ради "Сумський фаховий медичний коледж" - заклад фахової передвищої освіти, що здійснює підготовку близько 600 майбутніх медичних фахівців за спеціалізаціями «Сестринська справа», «Лікувальна справа», «Акушерська справа», «Лабораторна діагностика», «Стоматологія ортопедична» та забезпечує післядипломну освіту для спеціалістів закладів охорони здоров’я Сумської області. Сумський фаховий медичний коледж як базовий координує роботу чотирьох медичних закладів фахової передвищої освіти Сумської області

Css Template Preview

Останні новини

Архів сайту

Ми у соціальних мережах



ВІТАННЯ

Переглядів: 150   Дата: 29-09-2023, 07:08

Дорогі працівники освіти, ветерани педагогічної праці та молоді педагоги! Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом – Днем вчителя!

Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується. Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла й духу, радості від вашої нелегкої праці і усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і вдячність!

Низький уклін вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

 

Повернутися
[related-news][/related-news]